Haluatko sukeltaa syvälle transformaation alkemialliseen prosessiin?

Tahdotko ymmärtää itsesi kautta muinaisen alkemian seitsemän vaihetta?

Oletko valmis voimalliseen transformaatioon yhdessä kanssani? Haluatko kukoistaa itsessäsi syvemmin ja täyteläisemmin ilman häpeää?

Verkkokurssi on käytössäsi 6 kuukautta!

Anna vanhan palaa tuhkaksi - luo kukoistuksellesi tilaa.

Muinoin alkemistit tiesivät, että transformaatio pitää sisällään erilaisia vaiheita.

Ensimmäinen historiassamme mainittu alkemisti oli nainen, joka ymmärsi että alkemia on kehollinen ja maayhteyteen kannustava symbolinen prosessi.

Tämä kurssi vie sinut viikko kerrallaan syvemmälle alkemiaan oman itsesi kautta.

Kuten käärmeen nahan luonti, transformaatio on myös kivuliasta. Tullaksemme parhaimmaksi versioksi itsestämme, meidän on annettava vanhan palaa ensin tuhkaksi. Vasta sitten voi kukoistukselle olla tilaa.

Anna vanhan palaa tuhkaksi - luo kukoistuksellesi tilaa

Muinoin alkemistit tiesivät, että transformaatio pitää sisällään erilaisia vaiheita. Tämä kurssi vie sinut viikko kerrallaan syvemmälle alkemiaan oman itsesi kautta.

Kuten käärmeen nahan luonti, transformaatio on myös kivuliasta. Tullaksemme parhaimmaksi versioksi itsestämme, meidän on annettava vanhan palaa ensin tuhkaksi. Vasta sitten voi kukoistukselle olla tilaa.

Seitsemän viikon matka kehon ja sielun ytimeen.

Tämän kurssi keskittyy esoteerisen alkemian seitsemään symboliseen vaiheeseen.

Tällä kierroksella avaan kanssasi upeita luontoharjoituksia ja rituaaleja joiden avulla voit päästä konkreettisesti kiinni Sinun omaan alkemiaasi.

Kurssin aikana tulet oivaltamaan syvemmin sinun sielusi kokonaisvaltaisemman alkemian, sen kuinka voit muuttaa sielusi pimeän yön kukoistavaksi puutarhaksi, ja kuinka avautua elinvoimaisuudelle joka virtaa niin luonnossa kuin Sinussakin.

Läpi elämän, ja arjen pyörteiden me käymme läpi alkemian eri vaiheita, jos vain osaamme tarkastella niitä syvemmän perspektiivin kautta. Nyt on sinun aikasi astua oman elämäsi alkemian jumalattareksi!

Tule mukaan verkkokurssille!

Tullaksemme tietoisemmin yhteyteen korkeamman itsemme, Jumalatartietoisuuden kanssa, meidän on astuttava läpi monen alkemian portin. Saavuttaaksemme täydellisen transformaation on heittäydyttävä rohkeasti uudistumisen kiehtovaan tanssiin, sen kaikkine varjoine ja valoineen.

Se mitä alkemistit tutkivat satoja vuosia sitten elää yhä meidän verissämme, se virtaa verissämme ja sykkii suonissamme kun luomme nahkaamme keväisin. Se sykähtelee sydämissämme kun rakkaus meissä tahtoo kasvaa täyteen mittaansa ja se huutaa sielussamme kun kipu jota tunnemme tahtoo liikkua meissä uudistuakseen.

Tämä kurssi on mehevä luomus joka on koottu esoteerisen alkemian oppitunneista, elämän kipukohdista, kukoistuksen euforisista hetkistä ja naiseuden syvistä vesistä. Se on luotu intuition kompassin, ja rohkeuden kartan avulla. Se on minun henkilökohtaisen alkemian oppikoulu, jonka haluan jakaa kanssasi. Jotta sinä voit luoda oman alkemiasi.

Verkkokurssi sisältää:

🌙  Tietoista syventymistä alkemian vaiheisiin itsen kautta

🌙 Luontoharjoituksia , rituaaleja ja yrtti-alkemiaa

🌙  Kehoharjoituksia, mm. tanssi ja liike

🌙  Äänen käytön harjoituksia

🌙  Meditaatioita ja rumpumatkoja

🌙  Reflektiota

🌙  Kuutietoisuutta

Juurevaa ja sydämellistä

"Eeva Marian valmennus on lempeä sekoitus juurevaa ja sydämellistä rituaalityöskentelyä, yhdistettynä nykyaikaisen mentaalivalmennuksen raameihin. Oloni oli koko valmennuksen ajan kannateltu ja luottavainen. Voin koko sydämestäni suositella Eeva Marian palveluita - miten suuria asioita voikaan saada aikaan niin lyhyessä hetkessä!"

E. M.

Sanat eivät riitä kuvailemaan kiitollisuuttani

"Sanat eivät riitä kuvailemaan kiitollisuuttani sitä, että Eevan kaltainen nainen jakaa rohdostaan meidän jokaisen saataville. Jälleen kerran muistutan niin itseäni kuin muitakin, että kenenkään ei ole tarkoitus kulkea tätä matkaa yksin - ei edes rohkeimpien. Ollaan yhdessä lauma toisillemme."

Iisa

Kuin olisi suuren halauksen sisällä

"Eeva oli ensi hetkestä asti lämmin, helposti lähestyttävä ja kuin olisi ollut suuren halauksen sisällä. Eeva johdatti minua alitajunnan maille, visualisoimaan asioista joiden avulla ymmärrän itseäni paremmin ja pääsin eroon yhdestä isosta möröstä. Kiitos Eeva kun olet."

S. T.

Tämä kurssi on sinulle, jos

🌿  Olet valmis panostamaan ja syventymään omaan transformaatioosi naisena ja alkemiallisena kokonaisuutena.

🌿  Haluat rohkeasti kohdata myös kipusi ja varjosi.

🌿  Olet valmis kukoistamaan täydempänä itsenäsi ja näyttämään sen muillekin.

🌿  Haluat rohkeutta astua omaan voimaasi kokonaisemmin.

🌿  Uskallat astua tietoisempaan ja kokonaisvaltaisempaan elämään.

7 osan MASTERCLASS
.

OSTA VERKKOKURSSI HINTAAN 122€

Turvallinen maksu Holvin kautta

00

päivää

00

tuntia

00

minuuttia

00

sekuntia

Usein kysytyt kysymykset

NORDARA

Olen kirjailija (Viisas elämä), yrittäjä (NORDARA), äiti, hyvinvointivalmentaja, ja luomista ja luontoa rakastava INTP-A (16 personalities) ja Projector (Human design).

Olen opiskellut myös LCF Life Coachingia.

Intohimoihini kuuluu herbalismi, sekä mytologia ja näiden pohjalta luonkin työtäni naisten voimaantumisen parissa.

Olen ihmisenä syvällisyyttä, mystiikkaa sekä aitoutta rakastava. Viihdyn omissa oloissani sekä luonnon äärellä.

Uskon ihmisen sielun voimaan muuttua, transformoitua, vaikeimmistakin elämän oppitunneista ja se onkin tämän kurssin yksi ydinteema. Nousta omaan hehkuun ja arvoon vaikka elämä olisikin sitä haastanut. 

Esikoiskirjani on Paluu jumalattaren luontoon – Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille (yhteistyössä Tytti Leiwo), ja maaliskuussa 2022 ilmestyi Tytin kanssa yhdessä kirjoittamani kirja Pohjoisen alitajunnan maa – Tarina naiseuden myyteistä.

Tällä kurssilla sukellamme sivuamaan myös keväällä ilmestyvän kolmannen kirjani teemoihin. 

Paluu myyttien alkemiaan- Sielun seitsemän vaihetta ilmestyy toukokuussa 2024. 

Kiitos että saan kulkea kanssasi hetken matkaa elämäsi muutosten alkemian polulla, tästä tulee jälleen kiehtova seikkailu!

Tule mukaan, jos kuulet kutsun!

Rakkaudella,
Eeva Maria