Paluu jumalattaren alkemiaan -valmennuksessa autan sinua kehollistamaan primitiivistä luomisvoimaasi, jotta se voi kannatella sinua läpi transformaation muutosten.

Olen Sinulle läsnä hyvin intuitiivisesti ja henkilökohtaisesti tarpeidesi mukaan.

Ohjaan valmennuksessa sinua rumputyöskentelyn, äänenkäytön, hengitys- ja kehoharjoitusten kautta sekä käytän LCF Life Coach® -opintojeni helmiä.

Annan session jälkeen sinulle myös kotitehtävää tai vahvistavan rituaalin.

Tehdään yhdessä ikimuistoinen matka itsesi äärelle.

Varmistusta omalle suunnalle

"Ensikohtaaminen Eeva Marian kanssa videon välityksellä oli hyvin luonteva ja täynnä läsnäoloa. Eeva Marian intuitiivinen tapa olla läsnä ja ohjata sydämestä käsin on todella koskettavaa ja voimauttavaa.

Kysymykset ja mielikuvamatkat antoivat mahdollisuuden tunnustella omaa valoa ja myös niitä varjoja turvallisessa ilmapiirissä. Rummun ikiaikainen sointi, äänimaailma ja Eeva Marian tapa ohjata saatteli minua matkaan syvälle oman voiman ja viisauden lähteelle.

Jo kerta antoi paljon varmistusta omalle suunnalle, mutta avasi myös vielä kovin herkässä tilassa, ja nupullaan olevaa, lempeydellä tutustuttavaksi."

E. S.

Maaginen kyky kohdata

"Tuskin tiesin mihin lähden Eeva Marian valmennuksessa, mutta se on osoittautunut yhdeksi elämäni tärkeimmistä matkoista. Valmennus on ollut Eeva Marian kanssa valtava matka itseeni, transformaatiomatka.

Eeva Marialla on kaunis ja maaginen kyky kohdata, pitää tilaa, ja luoda turvallinen tila rumpumatkoille joissa olen sukeltanut omiin syvyyksiin saamaan vastauksia. Jokainen tapaaminen on käynnistänyt syvät prosessit ja oon saanut isoja muutoksia aikaan.

Koen, että oon rakentanut elämäni perustuksia uusiksi tämän avulla, niin isojen asioiden äärellä ollaan yhdessä oltu. Oon kiitollinen, että meidän polut kohtas!"

M. K.

PRERIUM valmennus 

1,5 h x 7 : 770e

YHDEN KERRAN valmennus 110e


.

OSTA VALMENNUS

Turvallinen maksu Holvin kautta. HUOM! Kun olet ostanut tämän valmennuksen niin olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected] niin sovitaan yhdessä sopivan ajankohta Zoom-tapaamisellemme!

NORDARA

Olen kirjailija (Viisas elämä), yrittäjä (NORDARA), pienen pojan äiti, hyvinvointivalmentaja, ja luomista ja luontoa rakastava IFNP ja Projector.

Suoritan loppuun opintojani myös LCF Life Coachina.

Intohimoihini kuuluu herbalismi, sekä mytologia ja näiden pohjalta luonkin työtäni naisten voimaantumisen parissa.

Olen ihmisenä syvällisyyttä, mystiikkaa sekä aitoutta rakastava. Viihdyn omissa oloissani sekä luonnon äärellä.

Esikoiskirjani on Paluu jumalattaren luontoon – Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille (yhteistyössä Tytti Leiwo), ja maaliskuussa 2022 ilmestyy Tytin kanssa yhdessä kirjoittamani kirja Pohjoisen alitajunnan maa – Tarina naiseuden myyteistä, sekä kurssin aiheisiin liittyen ilmestyy kolmas kirjani keväällä 2023.

Kiitos että saan kulkea kanssasi hetken matkaa elämäsi muutosten alkemian polulla.

Rakkaudella,
Eeva Maria