Haluatko syvälle matkalle kehosi ja sielusi talvipuutarhaan?

 

Tahdotko poimia talteen tärkeimmät opit vuodelta 2023 ja laittaa itämään uudet siemenet lähestyvälle vuodelle 2024?

Kohtaa kanssani suurimmat estot ja häpeä potentiaalisi tieltä ja nostata voimasi, hehkusi, intohimosi ja luovuutesi uudelle tasolle kanssani!

Astu kanssani Talvipuutarhaan ja aloita matkasi.

Kuulen kutsun

Käy kanssani matkalle alitajuntasi Talvipuutarhaan 

 

Kulunut vuosi kätkee sisälleen paljon muutoksia, oppeja ja arvokkaita oivalluksia. Tämän kurssin tarkoitus on syventyä niihin ja keskittyä asettamaan intentiot, ja tavoitteet myös tulevalle vuodelle. 

Millainen matka kulunut vuosi Sinulle oli omassa kehossasi? Haluaisitko heittää pois jotain ja kutsua kenties uutta tilalle?

Olen luonut tämän intensiivisen ja ytimekkään verkkokurssin Sinulle jotta voisit syventyä itsesi äärelle niin kehon kuin alitajuntasi potentiaalin kautta.

Oletko valmis kohtaamaan itsesi jälleen yhtä kerrosta syvemmältä?

Talvipuutarha on neljän viikon syvällinen matka 

 

Kurssi koostuu neljästä osasta, jotka olen jaotellut neljälle viikolle:

1. Ensimmäinen osa keskittyy maan elementtiin ja laskeudumme kehon äärelle harjoitusten ja rumpumatkan avulla.

2. Toisella viikolla keskitymme emotionaaliseen puoleemme, ja sukellamme veden elementin parissa tunteiden ja sielun maailmaan.

3. Kolmannella viikolla syvennymme tulen elementin parissa sisäiseen aurinkoomme ja luovuuden, sekä intohimon ääreen.

4. Neljännellä viikolla kutsumme sisimmän sielun voimamme takaisin kotiin. Kansanperinteessä sitä kutsuttiin haltijaksi.

 

Läpi elämän käymme uudelleen lävitse kuoleman ja kukoistuksen syklejä. Miltä sinun sielusi ja kehosi puutarha näyttää nyt?

Tule mukaan verkkokurssille

Laskeudu kehosi äärelle. Juurru maaelementin yhteyteen ja tunne kehosi vedet matkalla emootioiden ja alitajunnan maille.

Se mitä puutarhurit tuntevat puutarhassaan on kuoleman ja kasvun taika. Tämä taika elää myös meidän kehossamme, se virtaa verissämme ja sykkii suonissamme kun luomme nahkaamme keväisin. Se sykähtelee sydämissämme kun rakkaus meissä tahtoo kasvaa täyteen mittaansa ja se huutaa sielussamme kun kipu jota tunnemme tahtoo liikkua meissä uudistuakseen.

Tämä kurssi on mehevä ja intensiivinen luomus joka on koottu elementaalisen maailman taiasta, elämän kipukohdista, kukoistuksen euforisista hetkistä ja naiseuden syvistä vesistä. Se on luotu intuition kompassin, ja rohkeuden kartan avulla. Se on minun lahjani sinulle, taika jonka haluan jakaa kanssasi. Jotta sinä voit luoda omasta puutarhastasi entistä kukoistavamman.

Verkkokurssi sisältää: 

Ohjattuja rumpumatkoja, reflektiotehtäviä, kirjoitustehtäviä ja keho/hengitys harjoituksia

Vaikuttava ja syvä matka

"Talvipuutarha on kaunis, vaikuttava ja syvä matka itseen, oman sielun puutarhaan. Eeva Maria on luonut upean taikamatkan, jota voi matkata uudestaan ja uudestaan ja löytää itsestään aina uusia syvyyksiä, tunnelmia ja kerroksia. Eeva Maria on kutonut upeasti matkan syklisesti elementtien ympärille. Kurssilla on reflektoivia kirjoitustehtäviä jotka syventävät omaa matkaa. Eevan ääni & rummuttelu vievät helposti voimauttavalle matkalle.

-Ulla

Sanat eivät riitä kuvailemaan kiitollisuuttani

"Sanat eivät riitä kuvailemaan kiitollisuuttani sitä, että Eevan kaltainen nainen jakaa rohdostaan meidän jokaisen saataville. Jälleen kerran muistutan niin itseäni kuin muitakin, että kenenkään ei ole tarkoitus kulkea tätä matkaa yksin - ei edes rohkeimpien. Ollaan yhdessä lauma toisillemme."

Iisa

Kuin olisi suuren halauksen sisällä

"Eeva oli ensi hetkestä asti lämmin, helposti lähestyttävä ja kuin olisi ollut suuren halauksen sisällä. Eeva johdatti minua alitajunnan maille, visualisoimaan asioista joiden avulla ymmärrän itseäni paremmin ja pääsin eroon yhdestä isosta möröstä. Kiitos Eeva kun olet."

S. T.

Tämä kurssi on sinulle, jos

Jos haluat syventyä oman kehosi ja alitajuntasi äärelle yhdessä muun ryhmän kanssa. Matkamme sielun ja kehon puutarhaan voi olla unohtumaton, ja koko loppuvuotesi suunnan muuttava. Anna sille mahdollisuus.

Neljän viikon verkkokurssi alkaa Talvipäivänseisauksena 22.12.2023
.

Ilmoittaudu mukaan hintaan 69 €

Turvallinen maksu Holvin kautta

Usein kysytyt kysymykset

NORDARA

Olen kirjailija (Viisas elämä), yrittäjä (NORDARA), pienen pojan äiti, hyvinvointivalmentaja, ja luomista, mystiikkaa ja syvyyksiä rakastava nainen.

Intohimoihini kuuluu luonnon viisaus, mytologia, myytit ja syvyyspsykologian sekä ihmisyyden tutkimusmatkailu, ja näiden pohjalta luonkin työtäni.

Luen paljon, ja olen omistautunut itsesielun kehityksen polulle, erityisesti piilotajunnan aarteiden havainnointiin.

Olen ihmisenä syvällisyyttä, mystiikkaa sekä aitoutta rakastava. Viihdyn omissa oloissani sekä luonnon äärellä. Olen pohjimmiltaan melkoisen ujo, ja herkkä vaikka vaikutankin rohkealta ja rempseältä.

Esikoiskirjani on Paluu jumalattaren luontoon – Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille (yhteistyössä Tytti Leiwo), ja maaliskuussa 2022 ilmestyi Tytin kanssa yhdessä kirjoittamani kirja Pohjoisen alitajunnan maa – Tarina naiseuden myyteistä.

Taannoin sain kirjoitettua valmiiksi kolmannen kirjani "Paluu myyttien alkemiaan - Sielun seitsemän vaihetta", joka ilmestyy keväällä 2024.

Kiitos että saan kulkea kanssasi hetken matkaa elämäsi muutosten polulla. Tästä tulee kiehtova seikkailu!

Rakkaudella,
Eeva Maria